Imorse stod ytterligare ett tufft löppass på schemat. 45minuter A3 runt röda banan i Östersund som är en kuperad stig på 10km blev det. Riktigt bra träning och är så kul att springa! Pulsen är oftast mycket lättare att hålla konstant då man aldrig får vila i löpningen till skillnad mot rullskidor där det inte går undvika utförsbackar. Passet gick väldigt bra och fick sparring av Victor som startade en bit efter och jagade så det var bra att känna att man hade någon bakom som ville ikapp. 

Annars har det som vanligt varit en vecka med mycket träning både skyttemässigt och fysiskt. Tog några dagar innan benen blev normala efter långturen i Åre, men nu börjar det kännas bra i kroppen igen. 

Idag har jag och Victor förflyttat oss ner till Mora där vi ska fira midsommar nästa helg samt att jag ska vara med på IFK Moras öppna läger till veckan. Verkligen superkul att det finns möjlighet att träna och sparra med de starka brudarna där! 

Bild från ett intervallpass på rullskidbanan tidigare i veckan. 

Kram Ingela