Det var verkligen ingen lugn start av Moras läger idag på förmiddagen. Bjarnerundan stod på schemat och 33km myrlöp tog ganska precis 4 timmar för mig i duggregnet. Hade fint sällskap av Isabelle Persson nästan hela passet, eller så länge hon vågade springa med sitt knä. Sen fick jag springa ikapp några av grabbarna och ta rygg på dem istället. 


Väldigt trevlig tur men benen var bra trötta mot slutet.Börjar bli en liten vana det här med att springa långpass nu. Två veckor i rad med 4h+ turer.. Får se vad Ramundberget bjuder på under lägret med teamet nästa vecka!


Annars har jag avverkat ett långt skyttepass nu på eftermiddagen med 60+60 precision på Hemus. Fick fint sällskap av både Anna Wikström och Julia Jansson. Väldigt trevligt och kul att så många befinner sig här nere i trakterna så det går att få riktigt bra sparring i träningen! Men det är väll så att midsommar ska firas i Dalarna som dom säger 😉 


Men nu väntar middag, lax står på schemat. MUMS!

Kramar Ingela