Jag har något väldigt spännande att berätta för er! Det är nämligen så att jag fått en ny samarbetspartner under slutet av förra säsongen men framförallt inför nästa säsong. Det är Gaia Sport som är distributör av BEET-IT som är en koncentrerad rötbetsjuice som innehåller naturligt nitrat från rödbetor. Detta är en juice som jag använt mig av flitigt den senaste säsongen och som jag tycker mig få en positiv effekt av vid tävlingar. Jag använde mig bland annat av denna inför VM den gångna säsongen där jag ju lyckades göra mina bästa resultat någonsin.

BEET-IT
Hur fungerar detta då och varför är det bra för prestationen?
Det är nämligen så att nitrat blir nitrit när det kommer i kontakt med bakterierna i salivet. När kroppen sedan arbetar kommer nitritet som då omvandlat till nitrit ut i blodet och musklerna och där omvandlas det till kväveoxid. Detta gör att du kan hushålla med syret som då räcker i genomsnitt 3–4 procent längre. Du kan helt enkelt förbättra din prestationsförmåga avsevärt!

BEET-IT är inte dopingklassat då det är ett naturligt ämne som finns i vår kost, och tack vare dess bevisade positiva effekt har den snabbt blivit populär bland så väl elitidrottare som motionärer. BEET-IT kan även visa sig ha god effekt på blodtrycken och kan därför vara ett utmärkt val även för allmänheten.

För er som blir nyfikna och som har lust att prova eller ni som kanske anmält er till något motionslopp som ni gärna vill prestera lite bättre på så kan jag erbjuda er 25% rabatt vid ett köp från Gaia Sport. Ni uppger då koden: kickstart16

Mycket tacksam över att ha fått klart detta samarbete och jag är väldigt nöjd med produkterna. Jag dricker min rödbetsjuice kall för godast smak!


Kram Ingela