Jag är så glad över att meddela att jag fått en ny huvudsponsor i form av Dorro Bygg och Plåt som kommer synas på mitt bössfodral i vinter. Jag är oerhört tacksam över att de väljer att stötta min satsning och det gör det möjligt för mig att satsa helhjärtat på skidskyttet.

IMG_2188

I veckan fick jag dessutom hem dessa dekorativa klistermärken med deras logo från Stickerapp som ska få pryda även bössan under träningssäsongen. Är glad över att ha fått en huvudsponsor som jag kan känna mig stolt över att representera!

Dorro Bygg och Plåt AB är ett bolag ifrån Dorotea. Företaget har snabbt gått ifrån ett fåtal anställda till nuvarande ca 30 anställda. Deras uppdrag inom byggbranchen är spridda över hela Sverige och den huvudsakliga inriktningen är arbete med stål och limträ vid byggen av industribyggnader, köpcentrum, affärslokaler, sporthallar, dammar, nybyggnationer av villor och liknande. Företaget gör allt ifrån, tak, väggar, innerväggar, fönster mm – ja allt ovan jord!

Läs mer på deras webbsida: www.dorrobygg.se eller gilla deras sida på Facebook

DORROBYGGavlång41-2

Är du också intresserad av att stötta mig i min satsning, tveka inte att höra av dig. All form av sponsring betyder oerhört mycket för mig!

Kram Ingela