Nu var det ett tag sedan jag skrev här, men träningen går bra och det är en hel del träning just nu vilket gör att tiden till annat blir mindre. Därför har bloggen blivit lite lidande de senaste dagarna, men det tror jag ni har förståelse för! Idag har jag dock lite tid över på eftermiddagen så sitter i solen på balkongen och passar på att blogga lite. Inte allt för jobbigt!

IMG_2233

I alla fall så kom vi för ungefär en vecka sedan  hem från vårt träningsläger i Ramundberget tillsammans med teamet. Det var ett riktigt fint läger med många riktigt fina löppass i fjällmiljön där. Vi bodde allihopa i en stor 10-bädds stuga så vi hade varsin sovrum och en massa plats samtidigt som det var väldigt trevligt att kunna bo alla tillsammans. Helt perfekt service och kanonbra mat gjorde att lägret inte kunde blivit bättre!

IMG_2183 IMG_2156

Vi avslutade sedan lägret med att köra utmattningsintervaller här i Östersund på lördagen, det brutalaste pass jag vet om och något som jag har lika stor ångest inför varje gång. Denna gång blev det en lite annan bana än sist då de gör om rullskidbanan här och har vänt på åkriktningen. Men det blev ett jättebra pass och jag lyckades slå till med personbästa denna gång så det var kul! Träningen går framåt och skönt att få ett kvitto på känslan jag haft att jag är starkare än någonsin under sommarträningen.

IMG_2190

Nu väntar två riktigt tuffa perioder träningsmässigt och under juli är det inga vilodagar alls som gäller, något som kommer bli oerhört tufft men där det också gäller att vara smart i träningen och planera på ett bra sätt. Men det blir en rolig utmaning!

Vi hörs vidare,
Kramar Ingela