Sedan i måndags har vi startat säsongens tredje läger, och det blev denna gång på hemmaplan i Östersund. Vilket jag tror samtliga av oss i teamet tyckte var skönt då vi får ordentligt med vila och inte behöver resa.

Lägret rivstartade verkligen i måndags med crosspass 3,5h på förmiddagen då vi stakade från Ovikenhållet till Andersön och sprang runt där två varv. På eftermiddagen så hade vi ”bara” 2h A1 med lite ryck trodde jag då det stod impulsstyrka. Men shit! Det passet går in som nummer två av de värsta pass jag gjort strax efter utmattninsintervallerna. 4 varv med 8 ryck varje varv skulle genomföras och det tog nästan 15minuter ett varv för mig. Kunde nämligen knappt gå emellan rycken då jag sällan varit så stum. Uhhh! Men kände mig väldigt snabb på rycken så det var kul och få känna på riktigt hög fart. Men blev inget lätt pass med andra ord..

Igår var det två pass med lite impulser också, denna gången inte alls lika jobbiga pass dock men en dag fylld med timmar ändå. Och nu på förmiddagen så har vi alltså kört det första intervallpasset för veckan i form av tornet-intervaller. 3ggr upp till Frösötornet blev det för oss tjejer och jag tycker att känslan var bra. Har lite svårt att få tekniken att sitta helt men det är något jag jobbar med. Känner mig starkare för varje dag i alla fall så det är en skön känsla.

Nu är det ett pass kvar i eftermiddag innan det blir en lite lugnare dag med bara ett pass imorgon. Hoppas på väldigt bra återhämtning då innan det är dags för Race. Kroppen är ju inte bortskämd med vilodagar på senaste så har bra förhoppning om att den ska återhämta sig bra under en lugn träningsdag nu.

Det var allt för nu,

Kramar IngelaIMG_2549 IMG_2551