Just nu sitter jag på ett plan som ska ta mig hem till kära Norrbotten igen. Denna gång blir det en längre visit i hemtrakterna då vi har Rullskidskytte-SM om två veckor i Boden. Tänkte därför passa på att ladda batterierna hemma inför det.


Den senaste veckan har fortsatt att bjuda på en hel del träning och volymen har skruvats upp rejält jämfört med ifjol. Jag märker tydlig skillnad i hur mycket träning jag klarar av denna säsong vilket är skönt. Fick dock njuta av inte bara en utan två vilodagar efter det senaste lägret. Var ett riktigt tufft läger, ett av de tuffaste jag haft faktiskt tror jag, så var välbehövligt med lite vila.


Och märkte verkligen vad jag återhämtade mig under dessa dagar. Från att inte orkat träffa människor de senaste veckorna tog jag mig faktiskt ut på en fikadejt med min fina vän Sandra som precis hade kommit hem från Bali. Superkul och skönt att få ett socialt infall i vardagen efter all denna hårdkörning..

Nu blir jag som sagt hemma, ska försöka uthärda en dryg vecka till med väldigt mycket träning men sen ska det bli skönt att ta ner träningen lite och bryta av med tävlingar.


Passade på att träffa Magnus Swartling på vilodagen också, Magnus är som jag nämnt tidigare min mentale coach och tillsammans gick vi igenom mina målsättningar för den kommande säsongen. Alltid lika spännande!

Hörs från Norr, 

Kramar Ingela