Befinner mig ju på hemmaplan just nu, eller nästan i alla fall. Befunnit mig i Piteå över helgen där jag träffat vänner, familj och en massa sponsorer. Passade också på att besöka Elpex och se vart de tillverkar rullskidorna samt att jag fick mig lite nya fräscha grejer inför hösten. Superstort tack för det fantastiska stödet! 


Då jag fortsatt har en rätt stor träningsbelastning och förutsättningarna är så väldigt bra här i Piteå med rullskidbanan och träningssällskap så valde jag att stanna här några dagar extra. Bor i husvagnen utanför min brors tjejs familj och trivs kanon. Så skönt att bara fokusera på träningen inför SM nu.

Då jag ofta får frågan hur en typisk dag ser ut för mig så tänkte jag att det kan vara kul för er att få en liten inblick i hur dagen sett ut idag.
07.00 – Väckarklockan ringer

07.15 – Frukost bestående av Gröt med bär och mackor.


07.45 – Rörlighets- och aktiveringsövningar inför träningspasset 

08.00 – Träningspasset börjar och på schemat idag står först skytte följt av 2,5h fys där de första 2h är lugna och sedan avslutas med 30 minuter intervall med ryck de sista 10.


12.00 – Lunch bestående av pasta carbonara

13.00 – Sover i nästan 2 timmar på dagen idag 

14.45 – Väckarklockan ringer och det är dags för fika och börja byta om

15.30 – Möter upp Magdalena Pajala för 2,5h stakning tillsammans med henne


18.30 – Middag som Emma bjöd på

19.30 – Chill framför OS fram till läggdags 

21.30 – Avslappningsövningar

22.00 – Blir det godnatt och ladda inför morgondagen

Det var en vanlig dag för mig lite kort. Hoppas ni uppskattar det och att ni inte tvekar på att ställa frågor om det är något mer ni undrar över.

Kram Ingela