Har blivit dåligt med rader här på hemsidan sista veckan, detta då jag haft fullt fokus på Rullskidskytte SM i Boden som gått av stapeln nu i helgen. Men nu är det avklarat och dejt är med blandade känslor. Det har varit kul att tävla och få en värdemätare nu under sommaren och ett välbehövligt avbrott från all träning. Men samtidigt så ska det bli skönt att komma tillbaka till träningen och vardagen och ta med mig den feedback jag fått i helgen inför fortsatta träningen i höst.

Men för att summera lite snabbt så känner jag mig ändå nöjd med helgen som sådan. Igår blev det ett silver på distansen efter Mona som imponerade med sitt skytte i de svåra förhållandena som var. Glädjande var att jag hade snabbast åktid. Så det var väldigt kul speciellt då jag aldrig varit speciellt bra på rullskidor. Skönt att få ett kvitto på att träningen ger resultat och att känslan jag haft i sommar om att jag tagit ytterligare ett steg stämmer.

IMG_2846

Idag var det däremot tyngre ben och kände redan ut från start att det skulle bli kämpigt. Saknar ännu förmågan att klara av två race så tajt efter varandra men med lite tuffare träning nu under hösten är jag inte orolig över detta fram emot vintern. Med skyttet 1-1 landade jag tillslut på en 5:e plats. Något jag ändå känner mig nöjd med. Bra genomkörare och väldigt inspirerande inför vinterns tävlingar. Har fortsatt känslan att vi alla tjejer är på gång och tror det kan bli en rolig vinter..

IMG_2856

Sen är det riktigt kul att vi är ett stort gäng norrbottniska tjejer som sparrar varandra. Jag har ju tränat en del med både Anna och Hanna den senaste veckan hemma och även med duktiga junioren Amanda Lundström. Så har vi ju även Hannas duktiga syster Elvira som vann sin klass i helgen, är roligt att se att ledarna i Norrbotten gjort ett bra jobb med att utveckla duktiga skidskyttar! Hoppas vi kan fortsätta bära den norrbottniska fanan högt.

IMG_2810

Annars så har jag också startat ett nytt samarbete i dagarna. Det är med sportbrillor.se som kommer att förse mig med brillor under denna säsong. Det känns jättekul och det betyder mycket att de vill stötta min satsning på det området de är experter inom. Berättar lite mer om det samarbetet imorgon!

Sportbrillor logo CMYK

 

Vill också passa på att tacka Arvidsjaur och vänner och familj för två fina veckor hemma. Det har varit lika trevligt som alltid och jag längtar redan tills nästa gång..
IMG_2830

Kram Ingela