Jag kan glädjande nog berätta om en ny samarbetspartner som jag har skaffat. Det är sportbrillor.se som under den kommande säsongen kommer att förse mig med glasögon till träning och tävling. Det känns superkul att inleda detta samarbete då de är experter inom området och kan hjälpa mig att hitta de bästa glasen utifrån ändamålet och förhållandena som råder.

Sportbrillor logo CMYK

Om Sportbrillor.se:

Sportbrillor.se är specialister på sportglasögon. De har Sveriges största sortiment av standard- och receptslipade sportglasögon för alla idrotter. Tack vare sitt stora engagemang och personliga service där de brinner för att hjälpa och sina kunder att välja rätt sportglasögon är jag övertygad om att de kommer nå sin målsättning att kunderna ska vara 100% nöjda. Hos dem handlar ni tryggt med öppet köp, prisgaranti, snabba leveranser och fri frakt & retur på order över 499 kr.


Jag har i dagarna fått hem mina första glasögon från dem och det gick superfort. Dagen efter min beställning låg dem redo att hämtas ut. Visst är de snygga? Perfekt också för dem som behöver receptslipade glasögon då de erbjuder möjligheten att åstadkomma det utan att tumma på utseendet!

Kram Ingela