Typ så känns det just nu, för trots att jag alltid får en mer eller mindre chock av värmen här nere första dagarna så älskar jag att träna här. Har börjat lära mig nu att min kropp behöver en par-tre dagar för att fungera som vanligt. Innan det sliter jag otroligt med värmen som alla som känner mig vet att jag brukar ha svårt med.


Men under gårdagens intervallpass var det som natt och dag mot andra dagens intervaller. Gick bra mycket bättre med värmen och känslan var dessutom att ju svalare luften blev under eftermiddagen ju bättre och fortare gick det, så det var skönt!


Vi utnyttjar verkligen backarna här och sa det under nervärmningen igår att nu gäller det att njuta av att kunna åka så pass mycket uppför och öva in tekniken. Så det försöker jag verkligen! Har svårt att få till tekniken på 2:and växel, alltså där det är brantare uppför, så efter passet med Mattis så har det varit fullt fokus på att få de detaljerna att sitta. Tycker det går bättre och bättre även om jag ännu är ovan och upplever att jag blir mer stum så kommer det bli bra i längden tror jag!

Nu väntar lite mat innan det blir en viloeftermiddag i solen. 

Kram Ingela