Just nu sitter jag på flyger på väg till Göteborg för en sponsordag tillsammans med IFS som är en av förbundets sponsorer. Var iväg på denna även förra året och var ett väldigt trevligt arrangemang. Enda tråkiga var dock att jag fick stryk av Tarjei i skytteduellen, så hoppas på att ta revansch i år! Men det ska bli väldigt intressant och jag känner mig väldigt glad över att få möjlighet att representera förbundet på detta.

Glöm förresten inte att ni kan tävla om biljetter till Världscuppremiären i Östersund på min Facebooksida! Tävlingen pågår till ikväll och ni hittar den här.


Träningen har flutit på bra sedan sist, kände mig piggare och piggare under lägret på Mallorca och sen har det fortsatt flyta på. Var till Vålådalen igår tillsammans med Frida för att åka skidor. Och vad roligt det var! Så himla bra förhållanden och jag insåg verkligen hur mycket roligare jag tycker skidåkning är än rullskidor.. Så nu hoppas jag ha gjort sista barmarkspasset snart så jag bara kan åka på snö framöver! Vi får se, blir några fler pass i Vålådalen åtminstone! 🙂


Kramar Ingela