Detta läger kunde inte tajmas mer perfekt. Dagen innan vi åkte iväg dimpte natursnön ner i Ramundberget och Bruksvallrna. Och ändå sedan vi kom hit har den fortsatt att göra det. Det råder därför helt perfekta förhållanden här nu! 

Idag pistades alla spår och temperaturen ligger stadigt under -10 grader. Riktig vinter med andra ord. 

Idag kördes första hårda passet sedan vi kom hit och alltså första hårda passet på snö för säsongen. Var väll ingen superkänsla direkt, vilket brukar dröja lite för mig att få till. Men bättre än många andra säsonger i början så det finns hopp. Formen är också lite upp och ner från dag till dag och jag märker att kroppen blir betydligt tröttare av att åka skidor igen. Var ju ett antal månader sedan sist så tar några dagar innan man är helt inne i det. Men överlag känner jag mig nöjd och får tekniken att sitta bra stora delar av tiden här och blir mer skidvan för varje dag nu.

När vi inte tränar så sover vi mest, men vi hinner även spela lite spel och trots att alla är lika tävlingsinriktade skrattar vi mycket tillsammans! Precis som det alltid är med det här gänget 🙂

Det var allt för nu, kommer med ytterligare lägesrapporter senare.

Kram Ingela