Rubriken från förra inlägget kunde inte varit mer passande.. För vinterland är det verkligen här! Imorse när vi vaknade visade termometern -23,5 grader här i Ramundberget och det kändes tur att vi planerat intervallerna uppför fjället i Bruksvallarna. Dryga -15 var det där så var inga problem att köra även om lungor och kropp är lite ovan med så kalla temperaturer.. 


Två gånger uppför en bit upp på fjället blev det alltså idag, lite bättre känsla än senast men ändå trögt. Snön gick verkligen inte lätt och man fick kämpa. Men ett lite bättre pass alltså och nu ska det bli riktigt skönt med en lite lugnare dag imorgon. Bara en timme klasssiskt och skytte är det närmaste vilodag vi kommer under lägret så gäller att passa på att njuta..


Igår hann vi dessutom med att testa lite nya tävlingsskidor, riktigt kul att se hur de funkar.


Kram Ingela