Idag körde vi en jätterolig tävling här i Ramundberget. Eller inte en riktig tävling men intervaller i tävlingsform där skyttet tidigare under veckan ledde till en startordning. 

Tyvärr hade jag skjutit lite för dåligt inledningsvis och gick ut 20 sekunder från tät. Pär tog sedan tid på varven och varje bom resulterade i 10 sekunders tillägg i start på nästa intervall och först i mål på sista vann. Tanken var att killarna skulle köra ett varv som motsvarade vårt men blev lite för långt tyvärr. Men jämna fajter både i dam och herrklassen och blev ett riktigt roligt men jobbigt pass!

Lyckades skjuta en snabb nolla på sista och knipa segern med en tåspets. Formen har känts bättre för varje hårt pass men fortsatt lite stressad i tekniken, känner att jag har en hög kapacitet men att min teknik uppför begränsar mig lite just nu. Men jag jobbar varje pass med det och hoppas det ska bli bättre redan fram till helgen.


Kram Ingela