Sista passen kvar här på lägret bara nu innan vi beger oss hemåt efter lunch imorgon. Har verkligen varit ett kanonläger här i Ramundberget och förhållandena har varit toppen! Det har gjort att vi kunnat träna på väldigt bra och fått till en hel del timmar på snö även om temperaturen varit lite väl kall ibland..


Idag på morgonen kördes sista hårda passet i form av ett träningsrace. Var riktigt kul att få köra ett race innan det drar igång på riktigt nästa helg. Då går nämligen uttagningarna inför Världscup och IBU-cup av stapeln i Östersund. Det är inte alls länge kvar tills det drar igång nu!! 🙂


Tyvärr var min kropp inte alls speciellt pigg på racet idag vilket nog beror på att vi fortfarande ligger på en rätt hög belastning träningsmässigt.  Jag hoppas dock att några lugnare dagar hemma nu ska göra susen för formen. Trots dålig känsla lyckades jag ändå knipa segern i damklassen så det var kul!Peppe vann herrklassen och tog även hem den prestigefyllda skyttetävlingen med en kniv från Norma i pris. Gissa om vi andra var avundsjuka?! Tur vi har chans till revansch nästa helg 🙂

Kram Ingela