Imorgon är det alltså dags, tävlingssäsongen 2016/2017 ska inledas och jag är supertaggad. Har verkligen sett fram emot att få börja tävla igen länge nu. Och som jag sa till min mentala tränare Magnus tidigare under veckan, jag är precis där jag vill vara mentalt!Jag har varit redo för tävlingar länge i mitt huvud, allt brus som uppkommer har bara runnit av mig och mitt fokus har aldrig varit bättre. Jag gillar den känsla jag har mentalt just nu att jag är harmonisk och litar på mig själv och min förmåga. Varje gång tävlingar kommit på tal får jag ett leende på läpparna och inser verkligen att det är det jag tycker bäst om. Att få tävla!


Däremot ska det bli väldigt spännande att se hur formen är.. Har som jag nämnde tidigare varit lite upp och ner tidigare sedan vi gick på snö och känslan har fortsatt så. Konstigt hur det tar olika lång tid innan man känner sig helt hemma på snön. Hursomhelst så ska det bli roligt i alla fall och jag är beredd att fajtas det jag kan där ute i morgon. 


Go hard or go home!

Håll tummarna för mig imorgon,

Kramar Ingela