Så var säsongen 2016/2017 igång och det är med blandade känslor. Jag var så taggad igår och såg verkligen fram emot säsongen.

Men ungefär 10 meter in i tävlingen idag så kände jag att kroppen inte alls ville vara med. Hade väll fått hintar under uppvärmningen också men försökte ignorera den känslan och bara gå ut och köra. Tyvärr var det tvärnit och inte alls en bra premiär även om skyttet kändes bra men slängde ut två skott i andra stå. Men 1-2-0-0 är godkänt i en premiär där det är endel nerver och länge sedan sist.


Nu hoppas jag dock att kroppen ska reagera positivt på ett race och att det ska kännas bättre redan imorgon! Tror jag behöver lite race i kroppen, har ju varit så för mig de senaste säsongerna.. 🙂

Trots denna känsla blev jag ändå överraskad över att min prestation räckte till en 5:e plats bland oss svenska tjejer. Så grunden finns där och kan knappast bli mycket sämre än idag så det känns bra att ha med sig åtminstone. 

Nu laddar jag om inför imorgon och försöker njuta av att säsongen är igång ändå!


Kram Ingela