Så var första tävlingshelgen till ända och även om jag hade hoppats på en betydligt bättre känsla i åkningen fick jag ändå med mig stabila resultat.

Men dagen då.. kände precis som igår redan på uppvärmningen att min kropp och framförallt mina ben inte vill samarbeta riktigt. Så åkningen var varken bättre eller sämre idag skulle jag säga utan nu hoppas jag att några lugnare dagar ska göra susen för formen!

Har tyvärr börjat bli en tråkig vana att jag har lite trög form såhär i inledningen av säsongen. Men ifjol slutade det ju rätt bra ändå och med tanke på sommaren och höstens träning så är jag hoppfull!

En femteplats och en andraplats blev alltså facit från helgen så det i kombination med helt okej skytte tar jag med mig vidare. Fick dela pallen med dessa snabba tjejer idag.


Foto: Håkan Blidberg

Men alltjämt skönt att ha gjort bort premiären som oftast bjuder på lite mer nerver än vanligt. Nu blir det att vänta med spänning inför de kommande uttagningarna i veckan så håll tummarna 🙂


Ett stort tack också till mina trogna hjälpryttare från Arvidsjaur i form av mamma och pappa samt Matilda och Mats som hjälpt mig med skidorna under helgen! Och även Victor som fick agera coach längst banan. 🙂


Kram Ingela