Idag blev uttagningarna inför första världscupen officiella. Tyvärr fick jag inte en plats där, vilket såklart känns tråkigt då det varit mitt mål att slå mig in i Världscuplaget redan från början. Men nu gäller det att bara jobba vidare och är det något jag lärde mig under förra säsongen så är det att ha tålamod!

Istället för Världscup blev jag uttagen till att köra IBU-cupen i Beitostolen under denna helg, det är cupen under världscup. Och speciellt såhär i början av säsongen är det många VC-åkare som testar formen här först. Så det blir verkligen en värdemätare! 

Sent igår kväll anlände jag och resten av gänget till Norge efter en väldigt seg resa på 13h på grund av isiga vägar.. Idag har vi bara åkt lite lugnt skidor och kännt på skjutvallen. Imorgon blir det mer tävlingsförberedelser med skidtester och så. 

Det är två sprintar och stafetter på schemat och jag ser väldigt mycket fram emot att tävla. Jag hoppas att formen släpper mer och mer för varje tävling och att jag ska kunna göra bra lopp här under helgen! 

Hoppas ni håller tummarna,
Kram Ingela