Befinner mig sedan i tisdags i Italien och Ridnaun där det är dags för nya IBU-cup tävlingar denna helg. Idag stod Singelmixstafett tillsammans med Tobbe på schemat. Var superladdad inför och vi hade bra chanser kändes det som då det är en form av tävling som passar oss väldigt bra. 

Öppnade loppet kontrollerat och åkte avslappnat och lyckades åka taktiskt bra och på så sätt avancera utan att det kostade någon energi. Kom in som tvåa till första skyttet.. Men tyvärr blev det nattsvart redan där! 2 straffrundor och ett bedrövligt läge långt efter. Försökte jaga så gott jag kunde och fick tider på att jag åkte bra. Men tyvärr fortsatte dagen på samma sätt som den börjat och med totalt 3 straffrundor och 10 reservskott på mig idag förstörde jag våra chanser helt… 

Så himla less och besviken på mig själv. Dels för att jag inte kommer ihåg när jag skjutit så dåligt någon gång, och dels för att jag förstörde även för Tobbe. 

En liten tröst var dock att åkningen kändes betydligt mycket bättre än i Beitostölen. Så nu får jag bryta ihop och komma igen, vill så innerligt få det att stämma nu och få med mig några bra tävlingar innan jul!


Foto: Detlef Eckert

Håll tummarna för mig fortsatt,

Kram Ingela