Så var tävlingarna över här i Ridnaun. Och jag verkligen älskar detta ställe för både mat, vyer och framförallt vädret! Att sedan kroppen börjar fungera bättre och bättre nu gör att jag tar med mig mycket positivt härifrån trots allt..


Gårdagens sprint var dessvärre en tyngre dag och jag känner av höjden väldigt mycket både i åkningen och skyttet. Sköt 2-0 så fick spendera mer tid i straffrundan än jag tänkt mig.. Trots det blev det en 29:e plats och stora framsteg från Beitostølen! 


Foto: Detlef Eckert

Idag blev det en ännu bättre dag med skyttet 1-0-0-2 avancerade från 29 till 12 plats så det var kul. Kände mig betydligt piggare i kroppen och trots en liten höjdsmäll sista varvet där jag tappade mycket så var det en bättre känsla än igår och en kropp som ändå svarade idag. Dessutom superkul att vi tjejer gjorde en grym laginsats idag!


Så nu tar jag med mig att formen börjar komma sakta men säkert och ser fram emot nya tävlingar under den kommande veckan 🙂 håll tummarna för mig fortsatt!

Kram Ingela