I måndags förflyttade vi oss de normalt cirka 2 timmarna mellan Ridnaun och Obertilliach. Vi valde dock att ta en liten omväg på en knapp timme för att besöka Italiens största julmarknad. Ett riktigt roligt initiativ och en bra dag att samla lite energi inför kommande tävlingar.


Vi gick alltså runt och strosade bland alla små stånd en stund och det köptes endel julklappar samt att vi åt lunch tillsammans där innan vi begav oss vidare igen. 

Nu är vi alltså på plats igen i Obertilliach och jag har återigen fått tillbaka min roomie Bettan som ju övergav mig för några dagar då hon fick åka och köra Världscupsprinten i Pokljuka. 


Vi ser fram emot nya tävlingar till helgen, men fram tills dess ska vi bara ta det lugnt och träna lätt för att vara redo inför helgen. Distans på fredag och sprint på lördag är vad som gäller! Det blir tufft men roligt 🙂

Förresten så har vi hunnit med att lussa för de andra länderna här i tisdags också, var riktigt kul och nu börjar julstämningen verkligen infinna sig.


Kram Ingela