Så var årets första distans gjord. Och det var en distans med mersmak. Lyckades än en gång förbättra min placering och om detta håller i sig vintern ut kommer det bli väldigt kul tillslut! Slutade topp 10 idag för första gången denna säsong på IBU-cupen. Riktigt kul och tyckte att jag öppnade kontrollerat och höll ett bra tempo genom hela loppet men att toppfarten saknades idag. Tyvärr två bom i skyttet vilket ändå är godkänt, men håller inte riktigt en dag som denna när många skjuter bra.. Ändå ett stabilt lopp och en bra placering


Foto: Detlef Eckert 

Men är bara att ta nya tag och redan imorgon finns nya möjligheter då vi kör sprint här i Obertilliach. Sista racet innan det väntas hemfärd och julfirande med familjen. Ska göra mitt bästa för att förbättra min placering ytterligare! Väntar ju fortfarande på en riktig fullträff där både åkning och skyttet sitter som jag vet att det kan.

Kul också att samtliga av oss svenska tjejer gjorde stabila resultat och en grym laginsats! Nu kör vi 🙂


Kram Ingela