Så var den sista tävlingen innan jul avklarad. Igår körde vi sprint i Obertilliach och jag gick ut som startnummer 21. Det blev ännu en bra dag  då jag trots en bom lyckades åka in på en 10:e plats än en gång. Jag är jättenöjd med den utvecklingen jag haft från början av säsongen och att jag nu är stabil runt de placeringarna. Sedan har den riktiga toppformen uteblivit nu innan jul. Men trots detta har det alltså gått bättre och bättre så jag ser fram emot att se vad lite träning nu under jul kan göra med formen 🙂 


Foto: Detlef Eckert

Idag började vi den långa resan hemåt från Obertilliach via München-Köpenhamn-Arlanda och sedan beger jag mig direkt uppåt i landet för julfirande. Det blir att fira tillsammans med familjen och den traditionella julaftonsbandyn hemma på gatan, helt perfekt enligt min mening. Det ska bli så skönt att komma hem nu och jag längtar efter lite mer vintriga förhållanden att åka skidor i.


Foto: Detlef Eckert

Annars så väntar som vanligt en intensiv träningsperiod för oss skidskyttar nu under juluppehållet då detta är den enda möjligheten att få in lite mer träning. Men jag ser fram emot det och ska bli skönt att komma tillbaka till lite mer rutiner i dagarna med dubbla pass och vila däremellan 🙂


Vi hörs från Lappland, ses snart kära Arvidsjaur!

Kram Ingela