Befinner mig just nu hemma i Arvidsjaur för traditionsenligt julfirande tillsammans med familjen. Och inte att förglömma, årets höjdpunkt i form av julaftonsbandyn! Klockan 11 imorgon avgörs nämligen Julens öde, mycket prestige i den titeln. Förutom att spela bandy så har jag en hel del träning planerat under helgen.

Brukar alltid se fram emot julhelgens träning då det varit intensivt tävlande innan och man ges chansen till längre lugna pass i fin vintermiljö igen. Men tyvärr bjuder inte skidföret till detta år, även om det finns åkbara spår på ca 25km så är de isiga och svårt att få grepp. Att få fäste är bara att glömma så blivit en hel del stakning dessa dagar. Så nu önskar jag mig lite snö i julklapp så det blir fina förhållanden resten av min vistelse här hemma.f8e4a9fb-cfa6-4b83-b1a3-91c623306c0d

Blir några dagar här innan jag beger mig till Östersund igen för att träna, träffa Victor igen och packa om för kommande äventyr. Efter nyår får jag nämligen chansen att köra Världscup för första gången denna vinter. Och det ska bli så kul, är verkligen supertaggad på att få till bra lopp där!

Men nu ska jag sätta igång med lite julbak inför imorgon!
Kram Ingela