.. Nya Möjligheter?

Började dessvärre året på sämsta tänkbara sätt med en riktigt dålig tävling under förra helgen. Men då allt som kunde gå dåligt gjorde det så kan det ju bara bli bättre nu. 🙂

Men först tänkte jag spola tillbaka bandet lite då min uppdatering inte varit så mycket att hurra över på slutet.. Hade en riktigt fin jul hemma med familjen, dock blev inte själva julafton riktigt som planerat då en av mina kusiner blivit sjuk och vi fick fira bara familjen hemma istället. Men annars var det en bra jul med den traditionsenliga bandyn på gatan innan lunch och lyckades vara på det vinnande laget. Fick väldigt fina och uppskattade julklappar och framförallt fick jag till mycket och bra kvalité på träningen.


Började känna mig i bättre och bättre form under tiden hemma och hade några riktigt bra pass mellan jul och nyår då allt bara flöt på. Hann därefter få en vecka i Östersund med träning och nyårsmiddag tillsammans med ett gäng skidskyttar i stan. Trevlig tradition! Sedan begav det sig till Oberhof för säsongens första VC för min del. 


Har under hela julen mentalt laddat för denna tävling och ville verkligen ta chansen när jag fick den. Tyvärr ville jag alldeles för mycket för ingenting som stämde när jag väl startade. Spände mig i åkningen och var stum från start. Följde upp med bedrövligt skytte på det och så var det bara att glömma den dagen.. Var riktigt nere efter tävlingen och deppade ihop ordentligt, men inte mer än att jag redan nästa dag kände ett enormt revanschsug..  

Så nu är jag taggad igen för nya tävlingar på IBU-cupen till helgen. Har dock sänkt axlarna lite och ska försöka gå ut och ha roligt och göra som vanligt istället för att känna en stress över att prestera. Jag vet att jag kan och jag vet att formen finns där så gäller att inte vilja för mycket bara så det låser sig.. 

Kram Ingela