Ytterligare en vecka här i Tyskland har sprungit förbi. Och vilket drömställe vi befunnit oss på. Verkligen ett av de finare jag varit på i Tyskland! Jättemysig liten by med en affär och tiotalet små caféer. Det har verkligen varit riktig vinter och i början av veckan var vi upp på lägdstadion för ett längre skidpass på de 110km långa spåren de hade där. Helt klart njutbart!

Men sen skulle det som resten av den här vintern såklart bli riktigt skitväder just under tävlingarna och än en gång fick vi ställa in pga. Blåst. Fredagens distans blev därför flyttad till igår och stafetterna ströks, väldigt tråkigt men är bara gilla läget. Var trots allt mycket bättre förhållanden igår så var ett bra beslut.

Något vi verkligen fått öva på är att förbereda oss för tävlingar i alla fall, och det är alltid något att ta med sig. Jättenöjd över uppladdningen jag haft inför tävlingarna och var verkligen inställd på att köra i fredags också, så var lite synd att det inte blev något ändå..

Tävlingen igår då, det var ett stabilt lopp och ännu en topp-10 placering denna säsong. Ligger nu på 12:e plats i totala IBU-cupen så det är kul. Dock var det en bana och ett före som verkligen inte passade mig, har jobbat hårt med tekniken uppför men får det inte riktigt att stämma ändå. Så det är något att ta med sig inför nästa säsong. Kroppen svarade dock lite bättre än i Oberhof men var alldeles för feg och åkte kontrollerat hela loppet så hade gärna fått vara 2 varv till.. Skyttet 0-0-3-0 är jag nöjd med även om jag grämer mig över att jag inte skruvade inför min andra ligg.. Men det är bara att ta nya tag! Längtar efter att åka en tävling i fina förhållanden, på fina banor och vara i riktigt bra slag nu. Känner att det är påväg så är bara fortsätta jobba på 🙂

Hemresa nu, hörs från Sverige 

Kram Ingela