Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade härifrån och det har varit skönt och välbehövligt att få koppla bort bloggen en stund. Januari blev tävlingsmässigt inte alls den månad jag hade hoppats på.. Från att ha känt mig i väldigt bra slag under all träning runt jul blev jag tröttare och tröttare under de veckor som passerat. Och med ett EM under föregående vecka med fyra stycken race på fem dagar så behövde jag en ordentlig viloperiod när vi kom hem nu så blev hela två vilodagar i början av denna vecka.

img_4537

Nu är jag dock på banan igen och har skruvat upp mängden i träningen en hel del. Då snöförhållandena i Östersund inte är optimala och det enda som går att åka på är Världscup-banorna så åker jag tillsammans med Christofer till Ramundberget under nästa vecka och tränar. Där finns det mycket snö och det blir kanon att få vara där och ladda inför tävlingarna i Hede nästa helg. Ska bli kul att komma tillbaka dit, inte varit där sedan jag var ungdom och körde SM där.

8bf5a270-5fbe-49c4-a441-2f5545d551a4

Men åter till EM. Tyvärr var åkformen inte alls vad jag hoppats på under veckan och jag är besviken på min egen insats där minst sagt. Som så ofta också så hängde skjutformen ihop med åkformen och jag hade svårt att få ner prickarna på tävlingarna. Pulsen var konstig under loppen och jag har ingen aning om varför det blev så. Men det går inte göra något åt nu utan nu fokuserar jag framåt och ska göra allt för att avsluta säsongen på ett så bra sätt som möjligt!

Vi hörs vidare,
Kram Ingela