Befinner mig som jag nämnde i förra inlägget just nu i Ramundberget. Har varit riktigt skönt att komma hit och åka på långa fina spår igen. Att dessutom bli serverad supergod mat mellan passen och  bara koppla av i en stuga har verkligen varit bra för mig. 🙂

Har varit väldigt trött i kropp och huvud de senaste veckorna och har inte så mycket energi utanför träning och tävling. Vet inte vad det beror på men har varit väldigt skönt att koppla bort tävlandet och pressen på att prestera en stund och fokusera enbart på att träna och samla energi igen.


Inte svårt att samla energi i denna miljö!

Det har varit en hel del träning den sista tiden då det är mindre tävlingar nu och det var välbehövligt. Känner att jag måste få in dessa perioder under säsongen för att orka hålla en bra form även mot slutet av säsongen. Dock märker jag att kroppen är ovan med större mängder träning nu och det har resulterat i en hel del träningsvärk. Men ser det som ett bra tecken!

Till helgen får jag dock bryta av träningen en aning då det är dags att väcka liv i kroppen med lite tävlande igen. Sverige-cup i Hede står på schemat och sist jag var där var som 15-åring. Ska bli väldigt roligt att komma tillbaka dit! Håll tummarna för mig 🙂skidskytte-sm-2006-29
En bild från senast jag var i Hede 2006, mycket har hänt sedan dess.

Kram Ingela