Har haft en helt fantastisk vecka här i Ramundberget, men nu har det blivit dags att styra kosan vidare mot Hede och säsongens första Sverige-Cup tävlingar för min del. Det ska bli väldigt roligt och spännande om än jag gruvar mig lite för kylan som ska vara under helgen. Har svårt med både händer och luftrör när det blir kallt så jag hoppas för allt i världen att minusgraderna inte blir så många som utlovat..

Som jag nämnde tidigare har jag tränat på en hel del i veckan och mellan passen har jag bara haft fokus på att koppla av och ladda upp med energi. Riktigt välbehövligt! Och även om det varit kallt här dessa dagar har fjällen bjudit på helt underbara miljöer och jag är så glad att jag åkte hit i veckan! Igår blev vi dessutom bjudna på en helt fantastisk middag hos Josefin och Nils, supertrevligt och kul att hänga med dem en kväll.

Kroppen börjar också kännas lite bättre nu de senaste dagarna även om jag är väldigt trött av all träning, men pulsen är åtminstone helt normal igen och jag hoppas att det gör att det går lite bättre än på slutet. Men vi får se efter helgen, jag ska i alla fall kämpa det jag kan och så hoppas jag ni håller tummarna för mig! 🙂

Måste bara bjuda på lite bilder från veckan!

dsc01765 dsc01815 dsc01820 dsc01848

Kram Ingela