Har den gågna helgen befunnit mig i Hede för Sverigecup tävlingar. Årets första faktiskt så det var kul. Var ju som jag nämnde i förra inlägget väldigt länge sedan jag var i Hede också så var kul att komma tillbaka!

Är riktigt imponerad över stadion och banorna där, väldigt utmanande och tekniska banor där man var tvungen att jobba hela tiden. Superbra arrangemang också så det var kul att se att även de mindre orterna klarar av att arrangera så bra tävlingar! Kanske finns hopp för att få tävla på hemmaplan någon fler gång med andra ord 😉

Sprinten i lördags var en bra dag, riktigt bra känsla på inskjutningen och min liggserie på tävlingen var tydligen en 49 poängare. Så kul att få till det! Men sen kom det två bommar i stå och har kämpat lite med det senaste tiden så i veckan blir det fokus på torrträning i stå. Eller framförallt att stå i ställningen och hålla, hamnar lite på tå när jag bommar. Åkningen slog det inte gnistor om direkt men ett steg framåt från EM ändå och pulsen gick upp betydligt bättre.. Med tanke på den senaste tidens träning då jag kört på med ganska mycket träning var det ändå skönt att se att åkningen ändå finns där 🙂

img_4662

Tyvärr var det väldigt kallt under helgen och framförallt under söndagen då termometern visade -19 när vi anlände till stadion. -17 var det ute längs spåret när vi skulle till att starta och efter att ha testat några impulser under uppvärmningen bestämde jag mig för att inte riskera hälsan och stod över tävlande. Alltid tråkigt, men tyvärr sliter jag mycket när det blir så kallt och kände av luftrören redan på lördagen.

Men redan till helgen väntar nya tävlingar och denna gång tar jag turen över till Norge och kör en Norge Cup i Steinkjer. Ska bli kul att tävla då schemat är rätt tomt och ovisst för tillfället och även om träningsbelastningen kommer vara fortsatt hög så hoppas jag kunna få till några bra lopp och framförallt hitta självförtroende i skyttet igen!

img_4664

Kramar Ingela