Tyvärr blev det ingen tävling för mig under helgen som var. Då torsdagen bjöd på underkylt regn förvandlades vägarna till isgator och det kändes inte alls bra att köra till Norge. Ett helt korrekt beslut visade det sig då det dessutom bara blev en tävling och den andra blev inställd då förhållandena utgjorde en fara för de aktiva.

Istället fick jag faktiskt besök av min bror i helgen. Väldigt roligt och en uppskattad helg. Då vi är lika mycket tävlingsmänniskor var det dessutom kul att slå honom både i minigolf och Yatzy. Fick dessutom sällskap på ett träningspass och även om Östersund inte bjöd på de finaste förhållandena var det kul. Inte varje dag man får dra med honom ut i spåret..

Hade väldigt mycket träning under veckan som var och var värdefullt att få till det under säsongen. Även om träningsvärken varit ett faktum och vädret varit fruktansvärt så har jag ändå njutit av att träna på. Jag vet att jag behöver det för att kunna få till formen inför slutspurten av säsongen 🙂

Idag är det dock vilodag, så jag njuter av att samla lite överskott inför de kommande dagarnas träning.

Kram Ingela