Just nu befinner vi oss på tåget mellan Helsingfors och Joensuu där nästa IBU-cup kommer gå av stapeln i grannbyn Kontiolahti. 

Det blir tredje gången jag är där och tävlar nu, och kan inte säga att jag har några bra minnen. Första gången var nämligen på Junior VM när jag hade mykoplasma och spenderade en hel kväll på Joensuus sjukhus innan första tävlingen.

Och andra gången var på VM för två år sedan då jag fick åka hem sjuk, även denna gång med mykoplasma.. Så hoppas på en bättre vecka nu och att jag kan få till några bra tävlingar i Finland 🙂


Vi har en lång resdag framför oss och beräknas inte vara framme förrän sent ikväll. Men det ska nog gå bra, blir en väldigt lugn dag imorgon och försöka samla lite kraft till tävlingarna som drar igång redan på Torsdag. Det är distans, sprint och jaktstart och tävlingsdagarna är torsdag, lördag och söndag.


Hann med en semla innan avfärd idag också, vissa traditioner gäller det att hålla på. Och semlor är bland det bästa jag vet! 🙂

Håll tummarna så håller jag er uppdaterade under veckan.

Kram Ingela