Imorgon drar årets sista tävlingshelg igång och det är de avslutande SM-tävlingarna i Lima. Singelmixstafett, sprint, jaktstart och stafett är disciplinerna som ska avgöras under helgen. För egen del blir det dock bara sprint och jaktstart på lördag och söndag. Var väldigt sugen på att ställa upp med ett mix-lag i singelmixstafetten men då formen på slutet varit så dålig har inte motivationen funnits till det utan jag fokuserar på att klara av de individuella tävlingarna.


Har dessutom äntligen fått lite klarhet i vad felet varit med min kropp på slutet och varför jag inte haft någon kraft och energi.. Så en penicillinkur senare så hoppas jag att kroppen ska kunna svara lite bättre framöver! Men inför helgen har jag därför inga större förhoppningar utan jag är glad att kunna starta för det har verkligen varit en kamp mot klockan. Igår åt jag sista tabletten av antibiotikan och idag testade jag att köra lite hårt för första gången sedan vi kom hem för snart två veckor sedan. Så det är verkligen en chansning men då det är sista tävlingarna vill jag gärna testa att köra. 

Nu väntar en god middag i Mora och sedan möter jag upp mamma och pappa i Lima imorgon för att träna där. 

Sista rycket nu, sedan ska jag njuta av långa fina skidturer i solsken hoppas jag. Ser verkligen fram emot vårskidåkning och att börja förberedelserna inför nästa träningssäsong.. 


kram Ingela