Så var säsongen slut, och det känns faktiskt riktigt skönt.. Min kropp behöver få vila och återhämta sig efter den sega sjukdomsperioden på slutet. Dock är jag väldigt nöjd över att jag kunde genomföra SM åtminstone. Det var riktigt kul att få avsluta säsongen med en bättre känsla. 

För trots att resultatet där inte alls var något att hurra för så var det första gången på länge som kroppen svarade när jag ville trycka på. Har de senaste månaderna inte varit över 175 i puls på tävlingar, något jag normalt kommer upp i under intervallpassen. Så att klockan visade 185 igen var verkligen glädjande!! Så glad att detta äntligen har lämnat min kropp så att jag nu kan börja fokusera om inför nästa säsong..


Tyvärr sköt jag ju alldeles för dåligt på lördagen och hade inte konkurrensmässiga skidor under fötterna heller så helgen förstördes ju tyvärr redan den dagen. Men är nöjd att jag krigade mig runt på söndagen och med utgångsläget gjorde ett godkänt lopp 🙂
Nu ser jag som sagt fram emot några lugnare dagar framöver då jag kommer byta skidorna mot kavaj och göra mina sista veckor av praktiken på Fastighetsbyrån. Igår var första dagen, och jag stortrivs redan! Superhärligt gäng och att få avsluta gårdagen med go-cart och laserhallen tillsammans var riktigt kul.. Tävlingsjävulen fick inte vila så många timmar efter helgen.. 😉 Självklart kommer praktiken varvas med en del skidåkning och jag håller tummarna för att helgerna bjuder på finväder så jag kan få njuta av den efterlängtade vårskidåkningen som jag längtat efter så! 

Men nu ska jag bege mig ner för ytterligare en dag.. blir tidiga morgonar med morgonjogg och styrka innan jobbet.. 🙂

Kram Ingela