Hej på er!

Nu är det dags för årets första läger tillsammans med teamet. Nytt för i år är att vi kommer att ha lite olika upplägg då några av grabbarna valt att stanna hemma på snöläger medans vi tjejer som vanligt åker till Mallorca för att kicka igång barmarkssäsongen. 32 timmar står på planen och med tanke på att det brukar bli en hel del plustid där så kommer det bli en fullspäckad träningsvecka!

Inför denna säsong har vi också lite förändringar i teamet, Peppe kommer tillhöra landslaget och Frida har valt att lägga ner sin satsning. In kommer därför Simon Hallström istället, vilket ska bli jättekul då han är en riktig glädjespridare! 

Jag och Bettan blir ensamma tjejer i teamet men det ska nog fungera utmärkt då vi brukar vara bra på att pusha varandra. Dessutom kanske vi kommer få med oss lite andra tjejer under säsongens olika läger och det känns kul att folk vill träna tillsammans med oss. 

De senaste veckorna har det hänt en del utöver träningen också, jag har nämligen slutfört min praktik till fastighetsmäklare och fick häromdagen min registrering. Så nu är jag äntligen klar med all utbildning och med en kandidatexamen och mäklarlicens färdigt känner jag mig nöjd med pluggandet. Därför känns det superkul att Fastighetsbyrån där jag gjort min praktik valt att dessutom ge mig möjligheten till att jobba lite som mäklare kombinerat med min satsning. Superkul och även om det inte blir så mycket så trivs jag oerhört bra där och ser fram emot att få ha lite annat att fokusera på emellanåt.


Men nu blir det fokus på träning, äta sova på 100% den kommande veckan. Det ser jag fram emot och även om det kommer bli den tuffaste träningsvecka jag någonsin genomfört så ser jag fram emot. Det handlar om att flytta gränser! 

Då kommande säsong är OS-säsong är det givetvis det stora målet, igår blev det dessutom klart att damlaget redan är kvalificerat så det känns skönt. Nu ska jag göra allt i min makt för att ta en av platserna dit!

Häng med vidare här på bloggen under veckan så kommer uppdateringar från Mallis! Men först bjuder jag på en bild från helgens skidåkning i Åre.


Kram Ingela