Så var årets första träningsläger avklarat och dessa dagar här nere har nog aldrig gått så fort. Men då har jag ju aldrig tränat så mycket någon gång som detta läger heller..

För första gången lyckades vi vara här en hel träningsvecka och fick på den veckan ihop 35 (!) timmars träning trots en vilodag. Det är brutalt mycket träning. Mycket har varit lugn träning dock, men ändå.. Det är nytt rekord för min del och en lite rolig gräns att ha passerat. 


Totalt på 8 dagar tränade vi 39 timmar, så är inte så konstigt att kroppen är lite mör.. Dagens 4h crosspass var faktiskt enda dagen under 5 timmar och en av få dagar med bara ett pass. Men det känns otroligt skönt att få en lugn eftermiddag och samla lite överskott inför hemresan så man inte drar på sig någon sjukdom nu.


Trots väldigt mycket träning så har vi haft riktigt bra kvalité på träningen under hela lägret. Många riktigt bra pass och jag har verkligen känt att jag fått ut något av varje pass! Så nu åker jag hem till Sverige och tar med mig känslan över att jag känner mig väldigt bra i fas inför fortsatta träningen i sommar. 🙂


Vill också tacka Thekla som bidragit med oerhört bra stämning och sjukt bra sparring på passen. Hoppas verkligen att vi får sällskap av henne på fler läger 🙂


Kramar Ingela