Oj vad dålig jag är på att blogga alltså, borde verkligen ta tag i det. Men det finns liksom inte mer än 24h om dygnet, och rätt många av dessa spenderas med träningsutrustning på eller sovandes.. Fast ska helt klart försöka bättra mig lite!


Träningen flöt på väldigt bra efter hemkomsten från Mallis i alla fall. Aldrig tränat så hårt redan från start ett träningsår som detta, men ändå har det känts oförskämt bra i träningen. Fram tills senaste veckan då min pollenförkylning förstört lite träning.. En 10 timmars vecka är inte mycket att skryta med, men ibland säger kroppen helt enkelt ifrån och då måste man lyssna..


Men för att sammanfatta lite kort så har de senaste veckorna innehållit besök från både mina och Victors föräldrar samt en kort helg i Stockholm där jag äntligen fick se Håkan Hellström igen! Åkte dit tillsammans med Frida och Anna som är gamla skidskyttar och vi myste på hela helgen, tränade endel och kände oss som 10 år igen när vi sprang runt karusellerna på Gröna Lund. Så himla roligt 🙂


Har sprungit ett löptest på 3 km uppför där jag slog pers med över en halvminut! Så kul att se att träningen ger resultat. Utmanade mig själv också genom att springa Mudrace, och försökte verkligen att springa genom leran men blev några omvägar tillslut ändå. Men ett riktigt bra pass!! 


Nu är jag påväg ner till Mora för läger med längdåkarna där, midsommarfirande med Victors familj och sen läger i Ramundberget igen! Längtar faktiskt tillbaka dit och få springa på fjällen.

Kram Ingela