Imorgon börjar nästa läger tillsammans med teamet. Det är ett hemmaläger här i Östersund som står på schemat och jag ser fram emot lite mer sparring i träningen framöver både på fysdelen och i skyttet. Vi kickar igång direkt imorgon med träningsrace på banan här.

Den senaste tiden har jag varit rätt ensam här i stan då många varit iväg och hälsat på vänner och familj, så blivit en hel del träning själv. Tycker det kan vara skönt och är duktig på att klara att genomföra träningen på egen hand men ibland är det kul med sällskap också. Tiden går lite fortare då.

Fick i alla fall sällskap på en långtur löpning med några av brudarna i A-laget häromveckan och åkt några rullskidpass med längdåkartjejerna. Så det har varit skönt med sällskap några pass åtminstone. 🙂

Det har annars varit en ganska dålig sommar här, faktiskt den överlägset sämsta under de år jag bott här. Och det säger ganska mycket med tanke på att Östersund inte är känt för sitt fina väder direkt. Men jag hoppas att det kan bli några fina dagar framöver och att sommaren inte är slut ännu!

Träningen flyter i alla fall på bra och jag känner mig stark, tål träningen på ett helt annat sätt och känns som jag återhämtar mig betydligt bättre än förr! Så det känns kul.

Nu ligger fokus på några tuffa veckor innan vi får släppa upp lite inför Rullskidskytte-SM i Sollefteå om några veckor 🙂

Vi hörs vidare,
Kram Ingela