Det dröjer verkligen mellan gångerna jag uppdaterar här, men det med att blogga är inte riktigt min grej. Istället uppdaterar jag mer flitigt på Instagram och Facebook. Men vem vet? Kanske jag hittar något sätt att få det lite roligare att uppdatera här med.. ?

Lägret hemma i Östersund blev verkligen inte vad jag hoppats på. Åkte på en urinvägsinfektion och fick äta penicillin i 10 dagar, verkligen inte kul och formen vände från att det kändes bra till skitdåligt över en natt. Så verkar som att jag och läger inte synkar riktigt i sommar.. hoppas på ändring under hösten!

I alla fall så blev jag väldigt stressad inför Rull-SM då jag verkligen ville komma i form till det och när man inte klarar att pressa pulsen upp över A3 ens när man maxar är det lätt att bli frustrerad. Men alltid kul att hänga med detta gäng ändå!

Men jag hann bli frisk och äta klart penicillinkuren och för varje dag efter den avslutades blev formen bättre och bättre. Och det var väldigt skönt att ändå kunna träna på även om formen var dålig, jag visste ju vad det berodde på.


Foto: Oliver Gabrielsson

Jag åkte sedan till Rull-SM i Sollefteå utan några större förhoppningar men sen vill man ju alltid mycket ändå.. Så blev verkligen besviken efter helgen trots att jag lovat mig själv innan att ha överseende med att det kanske inte skulle kännas toppen. Men ändå blev jag väldigt besviken för var verkligen ingen bra känsla.. och när skyttet dessutom inte stämde så blev det ingen rolig helg..

 

Bilden ovan är från ett intervallpass i Gustavsbergsbacken.

Nu sitter jag på planet påväg till höstens första läger i….. Schweiz! Ska åka ner och träna där 9 dagar tillsammans med systrarna Gasparin i Lenzerheide. Elisa är en av mina bästa vänner och ska bli jättekul att få träffa henne igen! Dessutom ska jag tävla där nere nästa helg, så det kommer bli kul.

Vi hörs därifrån,
Kram Ingela