Nu sitter jag på Arlanda och väntar på det sista flyget som ska ta mig hem till Östersund igen. Det har varit en helt fantastisk vecka nere i Schweiz och jag har njutit av vyerna och sällskapet och trots mycket och tuff träning har jag verkligen samlat energi under tiden där nere! ☀️???

Är verkligen glad över att skidskyttet gett mig några av mina närmaste vänner och även om vi kanske inte ses alltför ofta så känner de mig skrämmande bra. Har blivit en hel del kvalitetstid med snack mellan passen. Och trivs verkligen super med systrarna Gasparin och resten av det Schweiziska laget! ?

I helgen fick jag dessutom nöjet att följa med hela det Schweiziska laget till Andermatt för att tävla i Nordic Weekend, deras motsvarighet för SM men med både längdåkare och skidskyttar på plats. Det var superkul, och även om höghöjden (1600möh) verkligen tog ut sin rätt så var det sjukt lärorika tävlingar.

Egentligen har kroppen känts ganska pigg där nere och svarat bra på träningen, men under tävlingarna var det verkligen tvärtstopp. Men efter en tuff veckas träning och med tanke på höjden så är jag nöjd med att ha genomfört det.. Och det är ingen underdrift att jag är nöjd med att bara tagit mig igenom helgen, för är hittills den värsta tävlingshelg jag gjort!

Avslutningen igår var brutal med 4,5km löpning uppför. Varav sista 200m var med en lutning jag aldrig tidigare skådat. Första gången jag krupit i mål på händer och fötter på en tävling! ?

Foto: Urs StegerFoto: Urs Steger

Nu ser jag fram emot att komma hem och fortsätta jobba vidare fram emot vintern!

Kram Ingela