Det har varit så dålig uppdatering här och så mycket som hänt sedan sist att jag inte ens vet vart jag ska börja. Men eftersom långa blogginlägg är det värsta jag vet så ska jag försöka att hålla det kort och hellre göra några fler inlägg. Säsongen som var blev katastrof på alla sätt. Jag kunde inte göra mig själv rättvisa och hade egentligen inte ett enda lopp som kändes bra under hela säsongen. Frustrerande men lite hade jag mig själv att skylla när jag startade med att tävla uttagningarna med feber. Mer än så orkar jag egentligen inte nämna om föregående säsong. Jag har bearbetat den, analyserat vad som gick fel och blickar framåt istället!

Jag har aldrig slitit med motivationen men i våras var första gången jag satt en längre stund och funderade över framtiden. Det jag då kom fram till var att motivationen var lika stark inför ett hemma-VM som ett OS. Men jag insåg också att jag inte kunde fortsätta som det var då jag helt stannat av i utvecklingen. Därför tog jag chansen att prova något nytt när en av de norska tränarna hörde av sig och frågade om jag inte ville komma till Oslo och träna.

Jag flyttade till en ny stad, med nya människor och ny tränare. Och jag är så glad att jag vågade göra det, för jag har inte bara utvecklats ännu mer som person. Jag har också fått nya infallsvinklar i min träning. Ny miljö och ett nytt gäng som trots att de flesta är några år yngre inte kunde ge bättre sparring och gemenskap än de gör. Är oerhört tacksam att få vara en del av Holmenkollen Biathlon denna säsong. Tänkte att jag ska berätta mer om det i de kommande blogginläggen om ni vill höra mer.

Ta hand om er,

Ingela