Den gångna veckan har jag befunnit mig tillsammans med teamet på Idre Fjäll för årets första snösamling. Vi har haft ungefär ett läger i månaden tidigare och jag har fått se många vackra och bra träningsorter runt om i Norge under sommaren som varit. Men det är ändå lite skönt att komma tillbaka till Sverige och framförallt skönt att få gå på snö igen! Första passet på snö var ren och skär lycka, trots endast 1,5km halvdåliga spår så njöt jag. Tycker verkligen att skidåkning är så mycket roligare än rullskidor. Tror det är för att jag verkligen inte får till tekniken på rullskidor. Så ser fram emot veckorna som kommer!

Vi körde inte bara skidåkning under veckan i Idre utan blandade lite med skidåkning och barmarksträning. Perfekt tycker jag då det sliter endel att gå på snö igen när man är ovan. Men har varit sjukt bra dagar och jag ser fram emot att komma tillbaka hit igen snart då vi kör ytterligare ett läger här med teamet innan våra uttagningstävlingar här 10-11 november. Hade dessutom fint sällskap av Johanna på några av passen. Det var superkul att träffa henne och få träna lite tillsammans!

Men innan det är dags att åka till Idre igen för nytt läger och uttagningstävlingarna så ska jag först få några dagar hemma i Oslo en sväng nu med några riktigt tuffa fartpass på barmark innan jag ska försöka leta lite snö några dagar i närheten och sedan åker vi till Idre återigen i början av November.

Det var allt för nu, kommer en uppdatering under veckan där jag tänkte visa er hur jag bor här i Oslo 🙂

Allting gick förresten bra hos läkaren igår, var inga fel på hjärtat utan det var starkt och friskt. Hade lite biljud som de hört när de lyssnat som berodde på att jag har en väldigt låg vilopuls och då kan brusljud uppstå tydligen. Men hjärtrusningarna berodde mest troligt på järnbristen. Så det var skönt att höra!

Idag har jag haft en lugn vilodag bara där jag bara tagit det lugnt och torrtränat lite. Imorgon är det dags för träning igen.

Trevlig kväll! /Ingela