-SAMARBETE-

Här kommer en liten titt in i min lägenhet som jag hyr under tiden här i Oslo. Har haft turen att en av mina samarbetspartners Soffdirekt.se har fixat möbler till mig så jag kan känna mig hemma. Och som jag trivs! De har helt fantastiska möbler och ett toppenbra kundbemötande. Är nog mest nöjd med bäddsoffan som är sjukt skön och inte lika hård som vanliga bäddsoffor, den är dessutom supersnygg och möjliggör att jag kunnat ha nära och kära på besök! Skulle verkligen rekommendera att beställa inredning från dem.

Så här kommer en liten guidad tur:

Planlösningen i lägenheten är lite udda och man stiger direkt in i köket, inte helt optimalt kanske men det funkar helt okej ändå. Finns lite plats för att hänga av sig direkt innanför dörren och köket är fint.

I lägenheten finns ett stort vardagsrum i mysigt stil. Här är min favoritdel i hela lägenheten med soffgruppen jag pratade om. Så himla mysig och ett extra plus för den praktiska förvaringen som gömmer sig under divanerna. Även soffbordet och den härliga mattan är från soffadirekt.se 

Kolla bara hur gosig denna matta är!! Älskar att mysa ner fötterna där, och dessutom är den enkel att dammsuga ren.

Även denna himmelska säng kommer från Soffadirekt.se, och jag sover sjukt bra i den! Det är ju sjukt viktigt med tanke på hur mycket jag tränar att återhämtningen blir optimal. Jag har valt att matcha den snygga sänggaveln med överkast och kuddar i liknande toner också dem från Soffadirekt.

Hoppas ni gillar lägenheten lika mycket som jag gör! Den är perfekt och förutom de rum jag visat finns ett badrum och även en walk-in-closet som är perfekt för mig som har mycket träningsutrustning. Så nu har ni fått se lite hur jag har bott de senaste månaderna.

Det var allt för detta inlägg, vi hörs!
Ingela