Hoppas ni tyckte att det var kul att se hur jag bor i Oslo. Nu har jag tyvärr lämnat det stället och igår kom jag fram till norska skidåkarnas vinterparadis Sjusjøen, dock är det inte fullt så mycket vinter för tillfället men finns lite snö att åka på i alla fall. Med stark betoning på lite.. Ungefär 1km spår är det så blir endel varv runt här och det är dessutom rätt sockrigt spår så ingen drömskidåkning ännu. Dock kom det lite natursnö och har varit kallt idag så på eftermiddagen hade det fryst ihop bra så jag hoppas på fina spår till morgondagens intervaller!
Jag och min team-mate Ole-Christian som också är här i veckan.

Dessa dagar ska de jobba mycket med spåren också så de kommande dagarna kommer det vara både betydligt längre spår och förhoppningsvis bättre också! Det ser jag fram emot. Annars så är det väldigt kul att vara på snö igen! Trivs ju som sagt mycket bättre med långa skidor under fötterna så det är efterlängtat. Planen är att stanna här fram till söndag då vi åker till Idre igen för läger med teamet och avslutar med Säsongspremiär och uttagningstävlingar där. Det ska bli sjukt kul att dra på sig nummerlapp igen på riktigt.


Såhär glad över att åka skidor igen

Lånar en stuga här under veckan så är skönt att få vara lite ensam och bara slappna av och ladda upp inför tävlingarna, är ju faktiskt bara 12 dagar kvar nu så det närmar sig med stormsteg. Ska försöka nöta teknik och hitta en bra känsla fram tills dess och få endel timmar på snö denna vecka för att släppa upp lite under nästa vecka. Så hoppas jag formen kommer! Har ju känt mig rätt pigg i det senaste med undantag för några dagar i slutet på förra veckan då jag vaknade upp och kände mig lite konstig i hals och näsa, men blev som tur inget värre än att jag vilade på den redan planerade vilodagen. Så skönt och jag har verkligen blivit bättre på att lyssna på kroppen den senaste tiden. Ska fortsätta med det så hoppas jag vara frisk resten av året också!


Solnedgång under passet igår, sjukt fint..

Ha en fin kväll,
Ingela