Nu är jag på plats på Idrefjäll med teamet för årets sista läger och att starta igång säsongen med årets uttagningstävlingar. Det ska bli sjukt kul att tävla igen och jag hoppas att kroppen ska vara lite på hugget. Har ju känt mig i rätt bra slag på slutet men den senaste veckan har varit rätt seg. Men det har ju varit extremt lösa och sockrigt spår både här och på Sjusjøen så har varit svårt att ha en bra känsla och ingen av de som åkt har sett speciellt rapp ut i åkningen. Så jag hoppas att det bara är det och så får jag se det från den positiva sidan att sockriga förhållanden är det värsta jag vet så är ju positivt att jag fått öva lite på det i alla fall.

Annars så var veckan på Sjusjøen bra, var skönt att få vara för sig själv en vecka och bara koppla av och ladda inför de kommande tävlingarna. Sista kvällen där fick jag även fint besök på te i form av Elisa, en av mina närmaste vänner som jag får träffa alltför sällan! Sjukt vad tiden går fort när man umgås med henne.

När detta är den mest normala bilden man tog och börjar leta efter gamla som kan vara bättre och hittar några alternativ…

Och kommer fram till att det inte var bättre förr ?

Men det var skönt också att få träffa alla i teamet igen i söndags och det är sjukt bra stämning här. Verkligen så att man får energi av dessa människor! Igår hade vi dessutom julbord i stugan där Eirik bjöd på fantastiskt goda norska delikatesser! Måste dock erkänna att jag gillar det svenska bättre.. Men alltid mysigt med julbord och lite julipynt och självklart paketleken. 🙂

Nu väntar två lugna dagar där jag bara ska hitta en bra känsla och försöka samla kraft innan det brakar lös! Jag längtar så otroligt mycket och jag känner mig verkligen taggad på att dra igång säsongen.

Hörs under helgen,
Ingela