Så var årets premiärhelg avgjord, och för mig blev det den bästa på länge! Jag är så sjukt glad och lättad över att få med mig mycket positiva svar, men framförallt för att det fortsatt är någon vecka kvar att jobba fram tills de viktiga tävlingarna börjar.

Jag hade en mycket bättre känsla i kroppen än vad jag förväntat mig, var ärligt talat lite orolig den senaste veckan då formen inte känts lika bra och jag varit lite sliten av träningen på Sjusjøen. Men trots detta och trots en väldig press på mig att prestera så lyckades jag göra mig själv rättvisa.

Formen var inte riktigt på topp, men känner fortsatt att jag är stark och att mitt fokus på att utveckla min styrketräning under året gett resultat. Sen är jag helt säker på att det sista kommer lossna med lite tävlingar, för det jag känner saknas är den sista växeln. Vilket inte är så konstigt då detta faktiskt var mitt första riktigt hårda pass på snö och första året utan några träningstävlingar innan. Men det funkade ju bra ändå så jag kan känna mig trygg i att lägstanivån är bra mycket stabilare i år!

Nu håller jag tummarna för positiva besked om uttagningar och att jag får chansen att visa vad jag kan snart igen.

Så otroligt nöjd med att jag tog chansen och flyttade till Norge och har fått den uppföljning och sparring som jag fått denna säsong. Att vara på läger med teamet och tävla tillsammans denna helg var så sjukt kul! Alla är så fokuserade och jag tror samtliga lyckades få med sig positiva svar från helgen så det var så kul.

Måste också lyfta fram vilken fantastisk stötteapparat vi har i form av Jon Kristian som vallade och coachade och Eirik på skjutvallen och som matansvarig för 12 personer under en vecka. De gör det helt fantastiskt och är värda det största TACK jag kan ge!

Nu väntar en vecka hemma i Oslo igen innan det bär av till Sjusjøen för skidåkning och norska öppningstävlingarna där.

Håll tummarna vidare!

Ingela