Sponsorer och samarbetspartners

Vill du bli min sponsor? Kontakta mig gärna så berättar jag mera.

 

HUVUDSPONSORER


kabe-big-3

Många år av erfarenhet och en stor idérikedom har gjort att husvagns- tillverkaren KABE numera anses vara ett av de ledande företagen för utvecklingen av ett bekvämt campingliv.
www.kabe.se

eukanuba-big3
Eukanuba är hundmatsleverantören som står för banbrytande näringsmässiga genombrott. En hörnsten i deras näringsmässiga filosofi är att hundar bäst matas som köttätare, därför nnehåller deras livsmedel främst animaliska hög kvalitets proteiner. www.eukanuba.se

traktor-husvagnsservice-big-3

Ett tryggt företag i Norrlands inland som förutom husvagnsförsäljning även utför reparationer av husvagnar och har ett komplett reservdelslager. Så om du har vägarna förbi Arvidsjaur så kan jag varmt rekommendera ett stopp. www.traktor-husvagnsservice.se

Bengts Butikssupport

Bengt är en stor hjälp för mig att kunna genomföra min satsning på ett bra sätt! Med sina kunskaper hjälper han mig att hitta nya samarbetspartners och ger mig förutsättningar att kunna fokusera helt på träningen. Så vill jag rikta ett speciellt tack till honom och Helen för att dom alltid tror på mig! www.bbs1.se

ÖVRIGA SPONSORER


 

svenskatalt-big-3
Svenska Tält är Sveriges största leverantör av husvagnstält. Man utvecklar sina produkter med den absolut högsta kvalitén, från design och utveckling till produktion och eftermarknad.

Söderberg & Partners är en av Sveriges ledande fristående rådgivare och förmedlare av försäkringar och finansiella produkter. Deras vision är att arbeta proaktivt idag för att kunden ska leva ett tryggare och rikare liv imorgon. Till stöd för rådgivningen har de en av Nordens största fristående analysavdelningar inom bank- och försäkringsbranschen. Söderberg & Partners betygsätter varje lösning utifrån ett trafikljussystem och kan på så vis välja ut de mest fördelaktiga pensionslösningarna, fonderna och försäkringsvillkoren för kunden.

 

Polar
I mer än 50 år har Polar erbjudit bekväma boenden för lediga svenskar. Och de vet att en bra husvagn inte bara innebär bekvämlighet, utan minnen för livet.


En kropp i balans är avgörande för att kunna prestera på elitnivå. Därför är jag så tacksam att få hjälp av Lena på Hälsobyrån med blodprover och rådgivning för att kunna prestera optimalt! Kan varmt rekommendera alla ett besök hos dem.

PRODUKTSPONSORER


 

Leki2

 

Fischer

Elpex

Catlike

Sportbrillor logo CMYK

 

ÖVRIGT


alrajt-logo-big-3

Ett stort tack till IT-, och webbföretaget Ålrajt i Dorotea som skapat denna hemsida åt mig och håller tummarna för mig under vintrarna. Ni är guld värda!